Ale diskusí na rodině.cz se už změnilo mnoho! Zrovna mně články a diskuse tady pomohly a stále pomáhají, abych se dostala k různým názorům různých stran a postupně si udělala názor vlastní. Rodina.cz ze mě vychovala rodičku s vlastním názorem, která si dokázala s pomocí manžela a díky vstřícnosti jednoho porodníka a jeho týmu vytvořit v porodnici prostředí velmi příjemné pro porod. Třeba se staniční sestrou porodního sálu a jednou PA jsem tenkrát diskutovala o některých "nezbytnostech" a věřím, že naše rozhovory mohly být počátkem některých pozdějších změn. Na oba své porody velmi ráda vzpomínám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.