víš, ještě jedna věc mi hraje pro lékaře. Má odstudovaných kolik let, atestaci a x let praxe, kdy denně rodí (třeba zmíněná naše fakultka v průměru 5 porodů denně). Kolik toho má odrozeno ona porodní asistentka??? Jaké má odborné vzdělání (většinou tříleté studium na vyšší odborné) a kolik let praxe má - a u ní by mě ještě zajímalo jedno: asi těžko denně zvládne aspoň jeden porod (přece jenom porody doma jsou v mizivém procentu). Kolik rodiček fakticky za svou kariéru odrodila??? S kolika a jakými případy se setkala??? Kolik bylo úspěšných a přizná mi i kiksy??? Tohle je totiž tak těžko evidovatelné a kontrolovatelné...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.