Nevíš o čem mluvíš, s pouze "nepříjemným" zážitkem jak popisuješ, se vyrovnávám už tři roky a závěr je takový, že už rodit nebudu. To že tobě to vyšlo neznamená že každému. Kromě toho, nechápu, proč každý staví debatu o změnách v porodnictví tak, že buď doma nebo přijmout pravidla porodnice bez debat. To mi opravdu připomíná komunismus. Spousta akcí a demonstrací je o tom, aby žena věděla, že se nemusí bát buzerace, křiku a zastrašování (jako se stalo mě). Když jsem si stěžovala, byla jsem označena za hysterku, mimo jiné ženami jako ty - jim se nic nestalo, u nich to bylo dobře, tak se nemohlo stát nikomu nic a dotyčná lže. Proběhla informace o Slovenském dr, kterého soudí v Austrálii, mimo jiné proto že šil ženu po porodu bez umrtvení. Mě také šili bez umrtvení a když jsem si stěžovala, nepochodila jsem. Tady nešlo o nepohodlí v zájmu dítěte, mě prostě doktor šil a nechtělo se mu umrtvovat (musel by čekat než to zabere).Nebo si myslíš, že kdyby se ke mě při porodu chovali slušně, nemusela jsem rodit na zádech proti své vůli a umrtvili by mi šití, že by můj syn byl teď kvůli tomu nemocný? Si naivka když si myslíš že praktiky popisované v článku zažily naše maminky. Omyl, děje se to i dnes (kleště, "skákání" po břichu, rutinní nástřih, nohy ve třmenech - to všechno se děje).
Předchozí