V čem je to doma horší? Asi v tom, že udělám celému domu divadlo a pokud porodím v noci, tak se půl vchodu nevyspí a nejednomu člověku bude špatně, když to hekání uslyší (každý pro to nemá pochopení). Při mém štěstí bych dítě na svět dostala ráno, pak by se něco pokadilo a já čekala před domem na sanitku. Mezitím by kolem mě prošli všichni "skoro zúčastnění" - nevyspané děti,jejich rodiče , kteří by na mě ukazovali (pokud by ovšem měli chvíli času a neutíkali do práce s tím, že zaspali) a nakonec někdo ze sousedů důchodců by mi řekl na rovinu "stálo vám to za to?" pak bych jen doufala, že to vše je jen zlý sen, ze kterého se probudím.
Tím bych projít nechtěla, porod je osobní věc. A to, že v porodnici člověk slyší křik jiných rodiček si prožila skoro každá maminka a její doprovod. Hold - od toho je to porodnice, nikomu to není příjemné,ale jednou se to jmenuje porodnice, tak na to přecitlivělé být nemůžeme a personál je na to zvyklý.I kdyby byla stěny kdoví jak zvukotěsné, stejně to uslyšíme.
Dnes to píšu v takové "humorně ironické" podobě, ale ve včerejší diskuzi jsem se rozepsala vážněji. Dnes se mi to znova psát nechce. Lucka
Předchozí