Bellano, jůva, ty jsi ale temperamentní ženská. Včera večer mě pro humor chválíš, dnes mě nechápeš...Proč tak rapidní změna názoru?
Jo a k tvému příspěvku, dnes jsem se dočetla zpětně o nějakém hesle Ku*va. Připadá mi směšné. Tak já to zkusím taky dodatečně vysvětlit. Když slovo Ku*va je heslo, tak "jdi do prdele" může být od této chvíle takovou pro změnu šifrou, aby se zrovna můj článek četl. Ne nadarmo se říká, že kontroverzní, šokující a mírně drzé titulky prodávají čaasopisy a noviny samy...Vidíš, asi na tom něco je. Já to zkusila a ejhle - kolik lidí zareagovalo. A to už dané téma mělo hodně rozjetou diskuzi a přesto znova přilákalo diskutérky. Dobrý marketingový tah ode mě, můj šéf by mě chválil...
A teď ještě k té sprostotě....Koukla ses někdy na diskuzi na seriozních denících? tam teprve lítají fráze, úplně nemorální. To je teprve na kritizování, ne, když někdo použije výraz "jdi do prdele", který se mimichodem používá i v legrační konverzaci. Lidé se často chytají kvůli maličkostem a ty zásadní věci jim unikají. Ono, v tomto virtuálním světe, kde nejsme skuteční, ale jen "napsaný řádek" se odsuzuje rychle. Ale sami všichni víme, jak to na diskuzích chodí. Mnoho lidí vlastně předstírá být někým jiným - žena mužem, 50letý muž dívkou, lesbička je mužem apod. ten kdo iráží druhé, že jsou socky- mnohdy nemá dům, o kterém píše, ale žije v pranajaté garsonce, ten kdo tvrdí, že nemastrubuje - to dělá doteď no a ten. kdo odsuzujr dtuhé, že se "hrubě" vyjadřuje, tak jistě také nemá v životě čistý štít....Já jsem kým sem, občas někoho do oných míst pošlu a věř či ne - pořád mám charakter a když někoho na ulici vidím, že potřebuje pomoc, tak zbaběle neuteču, ale postavím se tomu čelem. Neodsuzuji lidi kvůli maličkostem a nedělám z hovanin velké problémy.
Předchozí