"JEN PRO TEN DNEŠNÍ DEN, CÍTÍM SE BÝT OUTSIDEREM". Nikdy v životě se mi to nestává, že bych se tak cítila, až tady...Hold, asi se lépe umím prezentovat v reálném vystupování než na diskuzích. Některé ženské zase tady "machrují" a v reálu umí říct jen "rohlík" jako ve filmu Vesničko... A asi moji přátelé, kteří mi celý život tvrdí, že mám charisma kecají....Nevím, ale pravda je někde mezi námi...Já si nemusím nic dokazovat, jsem člověk společenský a věčně vysmátá. tato diskuze vznikla z jednoho článku a tak nějak to dopadlo. Zkus si přečíst jiné příspěvky a pak suď, jestli jsem ta "čachtická paní"nebo ne.
Už se nebudu vracet k tématu, ale prostě jsem se skvěle bavila, občas jsem se cítila, že se do mě navážíte více než vlastní "hrozivé sny" před státnicemi.To byl pak lechtivě dráždivý pocit na žaludku...Co vám budu povídat.
Bylo mi ctí vést tuto diskuzi a už musím končit, jdu ven pouštět draka, tak až zvednete vaše dupky jako kmínky a mrknete z okna, tak třeba mě uvidíte. Máme žlutého fosforového draka a říkáme mu PEPA.
A nazávěr odhodím ironii a z galancí Oldřicha Nového přeji všem krásný víkend a hezky strávený čas s rodinou. Ti jsou skuteční, toto je jen virtualita. Lucka
Předchozí