Myslím,že v článku je hooooooooodně pravdy..... já obě děti rodila sice v porodnici,ale volila jsem jet o hodně dál,aby mi bylo umožněno rodit v ATMOSFERE jako doma.....s tím co slyším od kamarádek co rodili zde se to nedá srovnat......Ale největší pravda je v tom,že je vše /až na opravdu vyjímky v ženě/jenže když se člověk podívá kolem sebe...bohužel okolí nutí myslet a konat jinak..pohodlí...bezbolestnost...atd...jednou se doba změní..jednou budou lidé myslet snad jinak.....děkuji všem co vyčnívají z řady,nejdou se stádem a řídí se dle jedíneho dle čeho by se měl člověk řídit a to dle INTUICE a ZDRAVEHO ROZUMU..a DOBRA..Děkuji za takové provokativní články..protože TUPOSTI a STADOVITOSTI je kolem AZ AZ.Cekame ted třeti...doma, že by tentokrát doma????Ale asi ne já už porodnici kde jsem byla jako doma a ve všem mi bylo vyhověno mám..........
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.