já měla štěstí že mi do porodu extrémně nezasahovali,oni to ale moc nestihli :o) taky asi hodně pomohlo že tam se mnou byl manžel který věděl že nechci po porodu oxytocin apod. a tohle mi uhájil. myslim že s jeho vzhledem to nebyl problém,ikdyž je to děsně mírumilovnej člověk ale2m a plešatá hlava vzbuzují podvědomě respekt.:o) doma rodit nebudu,manžel je silně proti takže jsme se dohodli na přijatelném kompromisu pro oba u druhého dítěte-v porodnici ale s naší porodní asistentkou a bez lékaře,pouze pokud by nastala komplikace.a podle mého porodního plánu,samozřejmě konzultovaného s asistentkou. nebráním se všem zákrokům,vadí mi ale RUTINNÍ nástřihy apod. já nakonec nástřih měla ale opravdu nebyl rutinní,to mi potvrdil i manžel. v diskuzi je moc příspěvků,jestli jsem napsala to co napsal už někdo jiný tak se omlouvám ale dcera mě to opravdu nenechá přečíst celé a ještě jednou díky autorovi-plně s ním souhlasím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.