Já jsem v šoku ze všech těch krav co chtějí rodit doma!!To si vážně neuvědomujete že vám může miminko zemřít??Opravdu to dobrovolně riskujete?? Já vím že se to může stát i v nemocnici, ale ne na prkotinu která to může zavinit doma.Mám ročního syna a nedovedu si představit že bych měla riskovat jeho zdraví, či dokonce život nějakým porodem doma, protože nebyl po ruce lékař nebo nějaký přístroj při nečekaných komplikacích.Vy si berete na triko takovou zodpovědnost, kterou by jste myslím ani jedna z vás neunesla!Rodilo "normálně" miliardy žen před námi tak proč vám to najednou tak vadí, není to jen pro to že se ze spousty žen staly jen rozcapené paničky které neví co by si ještě vymysleli aby byli IN nebo aby nebyli obyčené trapky které rodili v té nepohodlné nemocnici.Já už si teď ani nevzpomenu jaký byl porod natož na nějakou polohu ve které vás nikdo nenutí být!!!!Tedy mě aspoň nikdo nenutil ležet s nohama vzůru
Až se vám miminko narodí tak totiž nebudete mít čas přemýštět nad takovými nesmysly!!
Sorry za chyby - píšu to narychlo a jak to zrovna v afektu cítím ( to proto aby z toho nevyprchala upřímnost)