Psala jsem ...porody doma? Ano, proč ne ... Jenže když čtu třeba zrovna porody od J. jsem fakt úplně mimo, protože jsem o porodech doma měla jinou představu a ona mi ji úplně zničila. A když jsem se dočetla, že přímo porod vidí i její děti, které o ni mají strach. Pane jo, to je ale otrlá matka. Malým dětem poskytovat pohled na krev a svíjející se matku v bolestech. Matku, kterou milují nadevše a pak ji vidí, jak pro narození dalšího sourozence trpí. Zlobte se na mě a nebo ne, ale tohle snad už není ani o mateřské lásce. Tohle snad není ani lidské.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.