Evi,já taky těžko mohu psát za Johanku...jen jsem psala,že moje děti nejen ví,jak se děti rodí,ony (holky,Tomíkovi je to zatím fuk) to viděly,sice jen na videu,ale prostě viděly,celé...jednak se prostě nesvíjím v bolestech,jednat tam nebylo nic moc krve a jednak jsme to prostě probrali,do detailu,nebojí se o maminku,protože přirozena se nebojí...a to mám mamánky.
Ale,zatím co ta mladší je trošku jiná,a k porodu bych jí prostě ve třech letech nepozvala,tak tu starší klidně,i když je to paradoxně větší mamánek.Píšu za sebe,protože situaci znám...
Co se MS týká,tak se holky s první vložkou vyděsily,no jasně....ale po vysvětlení to berou,neuvažují,jen to berou...stejně jako berou porod,tatínka u pily,maminku u koně a na koni...prostě takhle žijou...zkus to pochopit,pro ně to trauma není...jsou tak vychované a nemyslím,že špatně,stejně jako si nemyslím,že ty děti vychováváš špatně...jen prostě jinak.Dopřej to i jiným...nejsi Johanka,její děti nejsou tvoje...nejsi já a moje děti ti maminko neříkají...NESUĎ,JACÍ JSME RODIČE!!!
Předchozí