souhlasím, pro mě jsou všechny nespokojené a alternativní maminky těmi tahouny, které české porodnictví táhnou k lepšímu. Bez nich bychom jak už tady jednou zaznělo, ukazovaly svoje děti tátům tak maximálně z okna. Já jsem ale sama zdravotník a pro mě je nejlepší cesta moderní medicíny, tak si to přeju a chci to i při svém druhém porodu. Snad bude jako ten první. Ještě bych zmínila, že se mě na mnoho věcí v podolí zeptali a to jsem neměla porodní plán.Rodila jsem 17 hodin a mnoho věcí mi už bylo dost jedno, takže bych se bývala byla podvolila. Například se mě ptali zda chci oholit, klystýr a jak je to s nástřihem. Dovolili mi strávit šest hodin ve sprše a vůbec se ke mně chovali slušně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.