mela jsem v tehu cukrovku, s inzulinem. diky nemu jsem mela hodnoty v norme. v porodnici jsem ukazala sve poctive vedene tabulky (merila jsem opravdu po kazdem jidle atd.) rekli jo, dobry, to bude v poho a dite zmerime po porodu (bylo v pohode). dali mi kanylu do hrbetu ruky, kdybych pry kvuli te cukrovce neco potrebovala, ale na nic nedoslo. byla jsem tam cca 3 hod do konce porodu a nikdo nemluvil o tom, ze bych se mela v prubehu merit hodnoty cukru. a ted konecne ten dotaz: myslite, ze tehotenska cukrovka je duvod proc nerodit doma?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.