Nebývá snadné změnit prostředí u zdravého jedince, natož u dítěte s autismem. Věřím, že to chviličku potrvá a bude zase dobře. Žlababo, mám pro tebe snad trochu naděje - jak jsem již mnohokrát napsala, jsem křesťanka. Kdybys chtěla slyšet příběh uzdravené autistické holčičky, tak tady jsou stránky www.radiovitezství.cz - eshop - kázání Marcelky Kozohorské - jednotlivá kázaní- CD Vítězství vždycky. Není to žádná sranda, je to příběh, který se stal a důkaz toho, že Bůh mocně jedná i v dnešní době, protože tato diagnóza je nevyléčitelná (vše je lékařsky podložené).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.