Vytvořily se nám tu dva nesmiřitelné tábory. Maminky "domácí" a maminky "nemocniční" a kdybychom mohly, tak si asi i nafackujeme.
To asi dost těžko, ptž mnohé z mamin uznávajích právo ostatních na domácí porod samy rodí ve nemocnicích. Já jsem jedna z nich a "domácí" maminy se mi za moje pohodové porody v nemocnicích nikdy nesnažily nafackovat ;o)
MMCH jeden čas jsem v rodině měla i holandskou porodní asistentku (maminka exmanžela mojí sestřenice) a i ta se sanitkám čekajícím před barákem velmi divila, že nic takového automaticky nebývá. Že sanitky se volají tehdy, pokud dojde k problémům a nestačí nebo není možné přejet do nemocnice vlastním autem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.