I když nejsem příznivce vesnic k trvalému bydlení,článek Žlababy se mi moc líbí a to právě tím humorem, s jakým je napsán.A nadhledem nad realitou, kterou si mnozí neumí připustit.A taky se mi líbí,že se tady narozdíl od jiných témat dá slušně diskutovat,bez urážek a ironií.Jinak co se týče rodiny Žlababy, obávám se,že prcek nebude mít s adaptací žádné problémy narozdíl od staršího syna.Moje třináctiletá dcera by na vesnici nikdy v životě nešla,to by prý raději byla u babičky v paneláku, jak mi řekla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.