Také jsem si přečetla celý článek bez dechu a musim ihned reagovat. Mám dva syny dost brzy za sebou (23. a 4.měsíce), oba porody v porovnání s většinou příběhů lehké a krátké(cca za dvě hodiny od prvních kontrakcí byly kluci na světě). Podle lékařů "překotné". A i kdybych rodila šesté dítě nikdy bych nerodila jinde než v porodnici. Prostě na ty doktorky (měla jsem na ně stěstí) a ostatní personál podvědomě hodim část zodpovědnosti a všechen "strach" ze mě spadne. Neberu porod v nemocnici jako operaci ,ale jako usnadnění něčeho tak přirozeného jako je porod. Asi můj názor ovlivnilo také to že jsem rodila v nové Plzeňské porodnici, personál byl loajální, vše bylo jednoduché, naprostá volnost. Velice mě pomohla přítomnost otce u porodu. Nechtěla bych rodit českých porodnicích před rokem 1989, ale ani doma. Je to můj názor a nikomu ho nevnucuji. Nicméně paní Johanku obdivuji. Michaela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.