Ahoj Johanko, jsi statečná žena. Já také musím bojovat. Mám postižené všechny čtyři končetiny a studuju roční přípravku na LF. Je to v budově, která nemá výtah, takže za pomoci táty nebo paní asistentky schody vyšlapu. Někdy jsem z toho udýchaná a svaly už mě neposlouchají. Pak se čtyři hodiny věnuji některé z přírodních věd a čeká mě cesta dolů. Během vyučování nemáme moc přestávek, takže se sotva stačím najíst. Jsem unavená, ale spokojená. Předtím jsem studovala speciální pedagogiku, která byla mnohem jednodušší, ale neuspokojovala mě. Teď jsem spokojená a neměnila bych. Šárka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.