uplne s Tebou souhlasim a to jsem na vesnici nikdy nezila.Mam vsechno kousek pesky,takze pod nosem,skolka,skola,obchody,urady-vsechno pesky.Myslim,ze na vesnici je fajn s malymi detmi do tri let,nez zacnou chodit do skolky a krouzku.Pak jste otroci,kteri je denne vozi autem a vyzvedavaji po skole,nebo chudaci stravi cestovanim mnoho casu.(bus jednou dopoledne, jednou odpoledne).Kamaradi ze skoly nehrozi.Taky veskera zdravotni pece neni zanedbatelna-ve meste mam nekolik nemocnic,vcetne krajske.Kde tam ze zapadakova!Chapu ale rodiny s postizenymi detmi,radsi bych byla takhle sama nekde v lese,zvlast kdyz,jak pise autorka-dite by se klidne vrhlo doprostred krizovatky.Maminka ma vice klidu,na druhe strane snad jen do doby,nez dite zacne navstevovat nejake zarizeni.Kamaradka je rada,ze bydli v krajskem meste,protoze ma podobny problem a specialni zarizeni,ktere s chlapeckem navstevuje jinde neni.Byt hodinu na ceste denne,kdyz ma doma dalsi dve male deti,by asi nebylo nejlepsi.Myslim,ze bezva reseni je mit chaticku v horach,kam je mozne na vikend a prazdniny vyjet,ale takhle pres tyden,kdy je prace a skola je mnohem lepsi reseni mesto.Nehlede na ty hypoteky do duchodu-dneska prece nikdo nemuze vedet,co bude zitra,natoz do duchodu.
Předchozí