| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Skorodvojčata

Ahoj, když se mi narodila Niky jsem po šesti nedělí plánovaně otěhotněla. Sice to byla dřina, ale zvládnout se to dalo, Než se mi narodil Dáda tak Nikča už nepotřebovala kočárek,sama papala atd. Jediné co myslela sem že se nikdy nedospím vstávala jsem v k oboum dvou asi 4 měsíce, takže sem si vážila každé chvilky kdy sem mohla zavřít oči. Během půl roku se děti osamostatnili a výborně si spolu vyhráli a to až do dneska. Je to hloupé psál, ale sousedá mě obdivují, protože jsme si pořídi ještě dva psíky, musíme sami topit. A k tomu za sebou stále dva prcky. Mě to ale přijde normál. No holt se někdy jenom nestihne doma pořádně nagruntovat, ale jinak to jde, no a vaření tak mi v kuchyni pomáhali hned jak mohli asi od 7 měsíců. No dala sem jim příborák bramboru , nebo tak něco tak sem je zabavila a já s nimy vařila . Není dřina mít skoro dvojčata , ale jedináčka nebo děti s větším odstupem .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.