mám 15měsíců od sebe děti - plánovaně!!! Znám hlavně tuto větu,...Bože ty jsi těhotná!! tak brzo? To není normlální! atd. atd. a že si děcka neužiju a že jeto zbytečná hoňka a cosi kdesi. prostě žádná radost z těhotenství - to jsem občas trošku od kamarádek opravdu nečekala, i ta slza někdy ukápla.
Záhul to byl, opravdu, ale mě to nevadilo, byla jsem ráda žeto všem ukážu že se opravdu ZVLÁDNOUT DÁ! i s úsměvem! BYLA JSEM ´ŠTASTNÁ. ...a pořád jsem .sice domácnost opravdu vázla, ale hlavní bylo že se navařilo a vysálo
Můžu říci žebych strašně ráda chtěla i třetí dítě, ale už mám trošku obavy z té finanční stránky¨, žebychom to nezvládli. Beru sice prášky, ale cítím jakobych tím dítě zabíjela ...nevím zda mě někdo tímto pochopí.
No takže se toho neboj! jak už bylo tady psáno, asi nejhorší bude poslední měsíc v ttěhotensví, protože máš malý děti a musíš plně fungovat. ale je to super.
jinak pokud budete řešit tandemový kočárek, tak máme PHIL and TEDS a jsem s ním moc spokojení. takže jenom pro inspiraci.
Držím pěsti a přeji hodně štěstí
hanka