ahoj ja měla sve dvě dcery do roka a zvladla jsem to.To mi bylo v te dobe necelych 19 let.devčatka byli jak dvojčatka.dnes jim bude 17a 16let jsou to hezke a slušne holky.myslim si že se nemáš za co stydet a připadat jsihloupě.ja si pořidila po 14 letech k těm starším dceram mimi,opět mame holčičku ktera v řijnu oslavila 3narozeniny.A ted čekame v květnu miminko a jsem velice štastna.a řeči ve smyslu zase jsi těhotna ignoruju.protože o sve děti se starame sami a po nikom nic nechceme,žadne z mych deti nestrada obě starši dcery studujou a dostanou všechny odemě prvni a posledni.Miluju sve děti nadevše a vim že jsou promě tim nejcenšjšim co v životě mam.A všem maminkam chci vzkazat je to jen vaše věc maminky kolik děti chcete mit a na kolik jse citite.Ditě je opravdu dar ktereho si musime važit a hyčkat ho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.