Pro me je to taky nepredstavitelne. A to mam presne opacnou zkusenost s porodem nez ty. Rodila jsem nedavno podruhe, silene rychle a vlastne zcela prirozene, protoze se nic nestihlo.:) Od prvnich kontrakci, o kterych jsem si myslela, ze to jsou jen posliky presne 2 hodiny. Silena bolest byla jen posledni pulhodku. Dosud jsem vdecna za to, ze to bylo tak rychle. Zpetne jsem si to uzila, ale jen diky tomu prekvapeni z rychlosti a z toho ze po tak rychlem porodu je clovek uplne fit a nic mu neni. Rozhodne nemam pocit, ze bych chtela rodit znova a uzivat si tu bolest - nechapu, jak si to nekdo muze uzivat. Ja si taky uzivala hlavne ten vysledek.:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.