Lucko, nevymýšlej si, prosím, co jsem nenapsala. Nikde jsem Tě neobvinila ze závisti, ptala jsem se, zda se něčí příjemnější zkušeností cítíš dotčena či ohrožena. Osobně proti Tobě vůbec nic nemám a nemyslím si o Tobě nic špatného, jen mi nějak nesedí Tvoje tendence popírat za každou cenu v tomto konkrétním případě něco, co jsi sama neokusila.
Tady a teď Ti několik žen napsalo, že ony porod k sexuálnímu blahu přirovnávají. Tak proč se pořád tak křečovitě držíš své teorie o tom, že to není možné?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.