No nevím, nějak jsem té rodičce na videu to její decentní povzdychávání nevěřila. Připadala mi spíš příjemně pobavená, než podstupující hodně namáhavou činnost / i kdyby teda dokázala hodně eliminovat bolest/...
a co mi vadí je ten exhibicionismus, co z toho čiší - porod je podle mě intimní věc, není nutné k tomu zvát partičku lidí, ani malé sourozence novorozence, jak často prezentují podobná videa...možná to takhle dělaly primitivní společnosti, ale pochybuju - spíš se tam rodička uchýlila jako samice v přírodě do ústraní a přišla i s novorozencem, dělají to dodnes i divoši...a naši předci taky z porodu nedělali atrakci pro celou rodinu - malé děti a chlapi museli vždy pryč - a myslím, že to mělo své opodstatnění
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.