Mohla bych povyprávět více, ale nechci tady vést dlouhé monology. Chci říct, že jsem se s panem doktorem Texlem setkala a choval se ke mě každopádně dobře(lidsky) Byl to on, kdo mi dělal UZ a zjistil mimoděložní těhotenství. A řeknu Vám, že jsem se začla hroutit ajk domeček z karet a zoufale jsem brečela a on se chvoal ke mě opravdu dobře a klidně ke mě mluvil. Když jsem byla na odchodu(z místnosti,kde dělají UZ), tak dokonce projevil starost a volal nahoru, aby se mě někdo ujmul... Viděl(a chápal), že jsem na tom mizerně... Tolik má zkušenost. Takže-nedivte se mi, že se mi nechce tomu článku věřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.