| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod jako orgasmus

Ahoj holky, preji pekny svatecni den :-)

Ja se radim tedy taky k tem co by doma nikdy (ale v zadnem pripade neodsuzuju ty co chteji) a plyne to z toho ze jsem mela zkomplikovany porod, byl ovsem vyvolavany, ale behem nej jsem najednou nemohla vubec dychat (a to jeste kontrakce nebyly nijak "silene";) a museli mi dat kyslik..
Po porodu jsem zase masivne krvacena a PAtka nemohla prijit na to odkud takze narychlo volali primare ktery mi delal vyskrab ktery se normalne dela v CA, miminko kvuli problemum odnesli do jine budovy na JIP takze ja byla bohuzel o tyto pocity stesti okradena :(
Citila jsem se jak "vykradena", nikdo mi nic nevysvetlil, hrozne me bolelo bricho po tom vyskrabu (siti bylo proti tomu lechtani) a mela jsem hrozny strach o malou jak na tom je..

Takze ja se moc omlouvam ale fakt zavidim vsem co si odnesli z porodu krasny zazitek (dokonce i ten orgasmus bych nekterym verila..nekdy je pry kombinace bolesti a drazdeni pohlavnich organu vzrusujici v sexualnim smyslu tak proc ne?), ja si vlastne jeden odnesla a to jak ze me mala nakonec vyklouzla a dali mi ji na par vterinek na bricho nez mi ji odnesli..sice jsem v tu chvili byla dost mimo ale zpetne si to vybavim jako moc peknou chvilku, skoda ze trvala tak 5 vterin..

Docela mam ted problem protoze jsem vzdycky chtela hodne deti a porad aspon to jedno teda chci ale proste nevim ted jak to udelat, jak se toho strachu zbavit abych si mohla jeste aspon jednou to miminko porodit, tentokrat snad uz lepe..
(o mych problemech s pocetim ted nemluvim)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.