Ahoj Lisko, jen chci reagovat na to, ze si nedovedes predstavit porod do vody. Ja uz si zase nedovedu predstavit porodit jinak nez ve vode. Nase mala Anna se narodila do vody a presne jak pises, musela jsem si ji chytnout. Teda oni mi ji ve vode podali a ja si ji vylovila. Od te doby ji rikame plavacek a nebo Anicka Zabicka. Bylo to fakt super, protoze me voda nadnasela a ta tepla voda mi opravdu ulehcila krizove bolesti.Navic jsem si v tom bazenku pripadala jako ve svem teritoriu, kam nikdo jiny nesmel a nikdo nic nevidel, coz mi vyhovovalo. Porodni asistentka mela akorat takove zrcadlo, kterym kontrolovala, jak porod postupuje a v tu posledni chvili mi pomohla s malou ven a podala mi ji. Fakt super zazitek, az se mi z te vany nechtelo:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.