Libik: :D,:D
Ja fakt nevim, vzhledem k tomu, ze jsem to nezazila, nemuzu posoudit. Taky si neumim predstavit, ze je to orgasmus, jak ho znam ja, ale beru to tak, ze to, ze si neco neumim predstavit, nutne neznamena, ze to neni mozne. Jasne, ze (aspon jak ja chapu Odentovu informaci) je to vedlejsi produkt a ne cil porodu, porad to beru tak, ze hlavni cil porodu je premisteni ditete z luna na svet :).
Chapu vec tak, ze ten pocit je neco, co by se mozna dalo nazvat treba "vytrzeni" nebo cojavim, ale je fakt, ze Odent pise, ze ho matky informovaly o "pocitu podobnem jako orgasmus".
Kdybych osobne znala nejakou zenskou, o ktere bych byla presvedcena, ze ma "normalni" orgasmus a tvrdila by mi, ze pri porodu je to totez, motalo by mi to hlavu vic nez ted. Ted to beru tak, ze orgasmus je takova docela vagni kategorie a ruzni lide povazuji za orgasmus ruzne veci. Mane vzpominam kolegyni z orchestru, zaslouzilou matku davno po dvacitce i tricitce, zadnou putku uzkoprsou, jak mi kdysi pri zkousce povidala, ze po poziti THC s manzelem mela "pri tom takovy fakt divny zazitek"... Blizsi analyzou v kruhu dalsich kolegyn jsme nakonec diagnostikovaly hadejco :D. Pricemz ona byla presvedcena, ze je naruziva a neuspokojena v zasade nebyva :).
Předchozí