Zajisté máte pravdu ze svého pohledu. Problém konkrétně v porodnictví vidím tak, že je to zatuchlý zkostnatělý systém. Na jednu stranu je tu velká antipropagace domácích porodů a porodním domům se hází klacky pod nohy a rodička prostě musí do porodnice, která světe div se je přeplněná. No není to na hlavu? Zdá se vám bezpečné rodit v podmínkách přeplněného zařízení? Mě tedy ne. Proč už nejsou povoleny porodní domy? Ubylo by v porodnictví práce. Proto já osobně vnímám všechny PHDR CSC a spol dost negativně, protože svým zastaralým přístupem brání něčemu novému. A další věc, také pohrdám zdravotnickým personálem. Kvůli jedné kr.vě, která byla u mého porodu a poznamenala mě svým přístupem tak, že podruhé už ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.