Vše je o lidech.Jsem také ze zdravotnictví a utekla jsem.Tedy lépe řečeno vyla jsem odejita z důvodů těhotenství.Vedoucím pracovníkům se nehodilo,že místo práce s pacienty jsem dělala uředničinu a stejně jsem pak musela odejít na neschopenku,abych mimiku neublížila.Prostě mi neprodloužili smlouvu.To sem,ale nepatří.
Jak se chová personál,zda je ho dost záleží hlavně na tom jak se k nim chová jejich nadřízení.Pokud jsou k nim vstřícní a chápající jsou i oni vstřícní a chápající.Pokud,ale na ně tlačí,je podstav atd.Tak se to projeví na jejich chování k pacientům. Podle toho se pozná v jakých podmínkách musí personál pracovat. Jsou i tací lékaři,kteří nemají tu správnou empatii k práci s lidmi.A takový skutečně nemají ve zdravotnictví co pohledávat.Ale ze zkušenosti vím,že spousty "nepříjemných" zdravotníků je vytvářena špatnými pracovními podmínkami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.