rozvolnovani stydke kosti- tak to jsem mela (asi) jenze to nikdo nevedel a pak jsem rodila. byly to hrozne bolesti, chtela jsem rodit na stolicce ale pan primar nedovolil.. musela jsem lehnout a zvednout nohy coz me neslo, fyzicky to neslo... nevim jak jsem porodila.... pak jsem dva mesice nemohla chodit. tri dny jsem se nemohla hnout,jedine co me poslouchalo byly ruce a pohyb hlavy, mysleli si ze simuluju a jsem cíta, fakt hruza. ja nevedela co se se mnou deje... lezela jsem nemyta, prolezeniny se mi zahojili po vic nez roce, jizvicky teda jeste mam. pritel za mnou chodil na vecer pomahal mi menit vlozky pak i dostat do sprchy.... no uz je to za mnou
po peti dnech od porodu se konecne primar rozhodl me poslat na RTG a mela jsem tam 4cm mezeru nevim jestli to napisu spravne- proste se mi po porodu nevratila stydka spona do puvodniho stavu (omlouvam se vsem fakt si presne nazvy nepamatuju). v porodnici jsem zustala 2tydny a pak jsem pelasila domu. myslela jsem ze to bude ok, ale bylo to jeste horsi... pritel se snazil, nemusela jsem nic delat, staral se o miminko, psa, jidlo, uklid... ale stejne mi to nedalo a obcas vstala a snazila se neco udelat...
jak jsem uz psala.. mam to za sebou!!! myslela jsem ze priste uz jedine cisar, ale ted vim, ze do toho pujdu znovu, jen si uz od zadneho primare nenecham rikat jak a kdy mam rodit ale budu poslouchat sve telo