Měla jsem velmi lehký porod, v 6.10 mi odtekla voda, bolesti mi začaly v 11.15 a porodila jsem ve 12.00. Lékař v porodnici žasl, jak rychle a bezbolestně to proběhlo, když jsem prvorodička. Bolesti jsem měla jen asi jako menstruační, pořád jsem čekala, kdy to pořádně začne a on hned porod. Při porodu jsem orgasmus nepocítila a po porodu jsem pocítila jen hlad. Naštěstí mi rajskou omáčku přinesli přímo na porodní sál, kde jsem ještě hodinu měla ležet než mě převezli na pokoj. Ani žádné štěstí z narození mimina mě neovládly. To všechno přišlo později. Tak jaký orgasmus?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.