Ale já s tímto tvým názorem přece souhlasím. Taky si myslím, že odlišnost není důvod k posměchu. Jenže svět je takový, že odlišnému vysmívá a je-li odlišný zranitelný, může trpět. Bohužel, ani děti nejsou lepší než dospělí. A bohužel, většina "převálcuje" slušnou menšinu. Proto jsem psala, že mimozemšťan bohužel není Rybka (jejíž názor se mi nelíbí), ale spíše odlišní lidé (a autisti zcela jistě).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.