Ahoj Žlababo,
I já mám takovou hnusnou zkušenost s dětskou nemocnicí v Brně. Přijali nás před dvěma lety (dcera tehdy měla 2 roky) s tím že měla horečky,zvracela a kvůli dehydrataci nás vzali na internu na kapačky. Když si vzpomenu na ty peripetie naž nás přijali pak vyřídít haldu papírů, abych s ní mohla zůstat. Lůžko mi nabídli, ale když sem to v noci viděla děti stále plakali sestry to neřešili, tak sem jen seděla u malé a čekala na lékaře kvůli neklesající horečce. Druhý den sme dostali průjem a přeložili nás na infekční oddělení v dětské nem. je to vedlejší budova. Tak sem mohla být s malou celý den cca od 8h do 8h do večera já tam většinou byla tak dlouho dokud mě nevypakovali domů.Infekční oddělení mě, ale šokovalo tam ty děti pokud nespali tak jen plakali. S mojí dcerou tam ležela holčička asi kolem roku a celý den byla připoutaná k lůžku řemínky za ruce a nohy aby si nevytrhla kanylu. Jeji maminku k ní nepustili a ta malá plakala evidentně kvůli hladu a žízni. Kolikrát sem to nevydržela a dávala ji čaj pak na chvíli usnula. To samé bylo s jídlem ráno jsem dorazila na snídani a mé dítě sedělo v postýlce v jedné ruce lžičku a v druhé uzavřenou přesnídávku to asi čekali že si ji to 2leté dítě otevře a sní samo? Teď po letech sem šla jednou kolem oken infekčního odd. a slyšela sem ven děti plakat a upřímně doufám, že se tam už nikdy nedostaneme.