No mozna me ukamenujete, ale ja jsem zase mela opacny problem. Pred dvema lety syn lezel v Thomayerove nemocnici v Praze. Automaticky se tam predpoklada, ze tam matka zustane s ditetem, zaplatila jsem nadstandard aby jsme byli na pokoji jen sami dva. Vsechno bylo fajn, az na to, ze ja jsem se vlastne nemohla z nemocnice hnout, natolik se sestry spolehaji ze maminky se staraji o deti samy 24 hodin denne. Oddeleni zamcene, zdeseni v ocich personalu kdyz jsem se ptala jestli me pusti ven. Coz byl trochu problem, jelikoz jsem se synem sama, rodice 100 km daleko, potrebovala jsem spoustu veci ktere mi nemel kdo prinest. Musela jsem nechat zaparkovane auto v arealu ac se to nesmi, protoze jsem proste nemohla ven ho preparkovat. Nemohla jsem do lekarny koupit sunar alidiar, coz bylo to jediny co maly v sobe udrzel, a v nemocnici mi dali jen miniaturni pridel. Chapu, je dost drahy. Aspon kdyz nas pousteli, porad jeste se zapalem plic, tak jsem poprpsila ststru jestli by maleho pohlidala, ze bych si aspon dosla do lekarny pro leky co nam predepsali, abych tam pak nemusela s nim. Mela jsem pocit ze jim narusuju chod celeho oddeleni. No nic, stejne jsem stastna ze me tam s nim nechali, jinak bysme to asi neprezil ani jeden. Ale ma to i sve stinne stranky.
Předchozí