Děkuji vám za pěkný článek.Já i můj manžel jsme zdravotníci.Se vším co jste popsala se denodenně potýkáme.Přesto oba děláme svou práci rádi a snažíme se nenechat si to znechutit lidmi,kteří jsou nepříjemní,arogantní-protože oni mají přece svá práva!! Ale kde jsou naše práva? Proč pacient co si ve tři ráno přijde nechat ošetřit dva dny naražený palec nechápe,že se na něj zlobíme?Přijet do nemocnice Rychlou záchrannou službou s teplotou 37,2 je taky běžné.Takové taxi zdarma.A ještě musí být lékař teď hned na místě.Nechci se víc rozepisovat.Přála bych si,aby se to někdy zlepšilo.Pracuje se líp když se lidi umí domluvit a pochopit.Doba není příznivá na dobrosrdečnost.Pak ale přijde stařenka,která mi podá ruku a řekne:"Děkuju,moc jste mi pomohla." A já z toho mám dobrý pocit na dlouho.Proto mám svojí práci ráda.Takže přeji všem méně stresu a zdravotníkům více hodných pacientů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.