| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku S dítětem v nemocnici

Já byla v nemocnici, když mi byly asi 4, docela dobře si to pamatuju, bylo to pro mě něco jako školka. Hrála jsem si tam s dalšími dětmi, občas mě sestra vzala na nějaký vyšetření, nikdo mi neříkal, jestli mi budou brát krev, nebo píchat injekci, takže jsem se ničeho nebála a všechno jsem se zájmem sledovala.
Myslím, že mě pobyt ve špitále bez rodičů (tehdy nesměli ani na návštěvu, aby děti zbytečně nerozrušovali) nijak významně duševně nepoznamenal, spíš obohatil, protože jsem potom předváděla ostatním, co a jak vlastně ti doktoři všechno můžou vyšetřovat a léčit.

Dcera byla ve špitále taky v 5-ti letech. Já chodila do práce a zrovna si nemohla vzít volno. Vysvětlila jsem jí, že je to jako školka, že ji doktoři budou různě prohlížet, ale mezi tím si bude hrát nebo spinkat. A vrátila se mi domů úplně v pohodě. Nadšeně vyprávěla o všem, co tam zažila a o ostatních dětech...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.