Ja jsem byla se synem v nemocnici pokazde, nebydlime v CR. Spala jsem na rozkladacim luzku vedle jeho postele pokoje tu jsou take male, kdyz sesricka sla menit kapacku tak mne musela vzbudit. Ja muzu byt se synem v nemocnici treba do jeho osmnacti. Naklady necmocnice 2000kc do rozkladaciho luzka + kumbal, kde je potreba ty lehatka ulozit. Jinak se o sebe vcetne jidla staram sama, okorat je tam jedna lednicka na cele oddeleni, kde si muzu neco ulozit. Myslim, ze sestrickam rodice dost pomahaji, ja jsem synovi davala leky starala se o jeho hygienu a zabavu. Moc nechapu proc to takto nemuze fungovat i v CR.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.