Ahoj,ted jsem akorát dojela z Brna ze 4denního pobytu v děts. nem. odhodlaná napsat článek na téma pobyt matek s dítětem v nemocnici a ejhle někdo mě předběh:)).To co popisuješ je velká pravda a ještě jedna věc k tomu.Jsme ze Zlína a jelikož si tu s náma nevěděli rady poslali nás do Brna.Zkušenost jsem s ní měla už před 5lety a bohužel se tu nic nezměnilo.Jedno ano,před 5lety jsem kojila tak jsem měla jakousi šanci být z malou,ale ted ne.Nechtěla jsem jí nechávat samotnou,protože by za ní celou doubu pobytu nikdo nemohl přijít a tak jsem si zažadala o přistýlku,jelikož nebyla nejdříve volná navrhli mi ubytovnu a cena ...200,-Kč za noc+105,-Kč za jídlo.Docela šok.Nakonec se přistýlka uvolnila a tak jsem platila 310,-Kč+105,-Kč.Nevím na jednu stranu za co?O dítě jsem se starala já,přes den jsem se s ní nemohla natáhnou,protože přistýlka se mohla dovézt v 19h večer a ráno do 7h uschovat,pokoje jsou prosklené,takže když se rozsvítí vedle vzbudí Vás to taky.Peněz nelituji,mám to jako ván. dárek,že jsem mohla být s malou a nenechat jí samotnou,ale princip tolika peněz jsem nepochopila.Naštěstí mi to doktoři a sestřičky vynahradili a hlavně šťastné oči mé dcery.
Předchozí