Ahoj všem přidavam svoji pozitivni zkusenost s prazskou poliklinikou na budejovicke. nase anicka (4roky) mela kylu-jak jsem se dozvedela bezna operace. uzasne na tom bylo, ze jsem s ni mohla jit az na sal, kde usinala se mnou-drzela jsem ji za ruku a po vykonu ji zase prinesli na luzko a prvni kolo z probuzeni uvidela jsem zase byla ja a tata. myslim, ze to pro ni bylo bez stresu a i mi jsme tomu byli velmi radi. asi to nejde u vsech operaci, ale i kylu delaji na ruznych mistech ruzne. tato poliklinika je soukroma, takze jsme museli vse zaplatit, ale nelituji. pekny den, ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.