Já byla v Dětské nemocnici z malou 2 krát v Brně.A řeknu vám hlídejte si své děti jak můžete.Bylo mi stoho dopláče .Byli jsme 2 noci na jipce.Nechat mě tam nechtěli.Ale přes den ano.Byli na pokoji 3 děti s mojí Anežkou 6 letý chlapec a roční holčička jak naše.Rodiče tam nebyli protože museli do práce.Za dětma se nikdo nepodíval chlapci hodili jídlo na stolek a už se nezajímali jestli se najed nebo ne.dyž se ukázala maminka tak se tam sestry předháněli jak si prý budou hrát,maminka odešla a už se tam nikdo neukázal.No toby bylo na dlouhé povídání pokud máte jiné možnasti tak jich využijte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.