A jak to tedy funguje? Nemyslím to zle, jen mě to fakt zajímá.
Mé představy jsou inspirovány porodnicí, kde jsem ležela po císařském řezu a poté dítě leželo na fototerapii.Když jsem za ním šla v intervalu kratším jak 4 hodiny,nebo jsme šli za mimi po 5 hodinách sami, když nás jaksi "zapomněli" zavolat, hned byl řev co si to dovolujeme(ostatní maminky měly tu samou zkušenost). Za těch 20 minut co 4 hodiny, co mi dali, jsem malé ani nestačila seškrábat přischlou smolku ze zadečku,jak v ní leželo ty 4 hodiny, natož nakojit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.