S tou dětskou nemocnicí v Brně plně souhlasím! můj příběh je, že půlročního syna jsme vezly s manželem na infekční s 6 nemocí. ležel s holčičkou. Mě samozřejmě nepřijali, protože jsem neměla ve čtvrtek večer výsledky z výtěru a v pátek ráno jsem mazala ke své doktorce, aby mi ho udělala a v pondělí došly až výsledky. Po 3 dní jsem mohla nastoupit za synem do nemocnice. Podotýkám, že plně kojený ( musela jsem odstříkávat, a vozit mu moje mléko přes výkend, aby se obtěžovali mu ho dát). No nechtějte vědět jak vypadal, bylo mi do breku. Moje první děťátko mělo radost a já brečela! Za výkend co nebyl se mnou zhubl o 2,5 kg!!! Přístup sester ostrašující. Jedna mi řekla, když jsem jí vytkla jejich "erární" dudlík v jeho postýlce, že nemá čas na blbiny a bere děti, tak jak ostatní v práci šroubky. To jsem málem vylítla z kůže. Už nikdy od té doby bych to nechtěla zažít!!! Teď je synovi 6 let a sále od té doby se bojí vody, když ho chci jen osprchovat. Radši ani nechci vědět jakou vodou ho omývali, ale bojí se jen studené:-(!!! Dětská nemocnice v Brně už radši nikdy!
Předchozí