Mám 28 rokov a atopický exzém mám od 3 mesiacov a nikdy som sa ho nezbavila. Pri čítaní vašich článkov a pozeraní fotiek vašich ratolestí mi aj vyhrkli slzičky ľútosti. Dnes mám 4-mesačného synčeka Olivera a každý deň ďakujem Bohu, že má telíčko úplné čisté. No obavy a strach mám stále a už teraz sa psychicky pripravujem na boj, ktorý je pre vás dnes bežnou vecou. Neviem si predstaviť ako to bude vyzerať, no viem, že to zvládnem, lebo budem musieť. Presne tak viem, že to zvládnete aj vy a postupom času sa na to budete dívať s miernym úsmevom na ústach a ťažkým povzdychom úľavy. Držím vám palce a prajem vám veľa pevných nervov a hlavne kvantum trpezlivosti, lebo viem, že tej je vždy málo. A čo sa týka rád a mojich skúseností? Skúšjte všetko. Lebo ako povedal jeden lekár mojej babičke pred 28. rokmi: Možno sa raz pomýlite a natriete malú krémom na topánky a ono to zaberie. Takže hlavu hore a DRŹTE SA !!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.