Ale jó odloží, mně to sice taky nejde na rozum, ale měla jsem tu i holčičku, která za své 2 roky byla hospitalizována 20x. Opakovaně jsem na tuto rodinu upozorňovala sociálku a vesměs houby z toho. Ono já dítě musím přijmout (resp. rozhoduji se zda dítě přijmu) podle anamnézy a když chodí celý týden po doktorech (PLDD, LSPP a nemocnice) třeba i několikrát denně a postupně přidávají příznaky (nejprve jen teplota, pak kašel, pak průjem, pak průjem zelený s krví a pak promodrání a krátkodobé bezdeší), tak si nikdo netroufne dítě nepřijmout a řádně nevyšetřit, co kdyby zrovna tentokrát nelhali. Dítě se přijme, je bez teploty, bez průjmu, všechna vyšetření v normě, to trvá min. 3-5 dní, pak se shání rodina, telefon nemají, nebo opakovaně slíví, že dítě vyzvednou a opakovaně nepřijdou a já rodičům posílám telegram či policisty ať si dítě vyzvednou. A oni jsou schopni ho vrátit do 24 hod, že se opět něco stalo
. Takže já těhle "sociálních" hospitalizací znám dost. prostě chtěj mít volný víkend.