Monty,
když pánbůh naděloval miminka, asi ti vybral takové, které se k tobě bude hodit :-), když na malá mimina moc nejseš. Pamatuju si,jak když se ti Stáník narodil, jak si psala, že už se těšíš jak spolu budete blbnout, řádit a tak. Mě se zase líbí i ta úplně mini mimina a tak jsem si to taky svůj příděl "vyžrala" - první čtři měsíce jsem nejedla, nespala, v mátohách žehlila, prala, kojila a přikrmovala - přečetla jsem jednu knihu, po dvaceti minutových přídělech u kojení (a to jsem normálně knihomol - 500 stran za dva večery žádný problém). Třeba jsem si uvařila čaj a než jsem se k němu dostala, dvakrát jsem ho ohřívala v mikrovlnce. Vařila jsem jídlo na etapy v těch půlhodinkách, kdy spinkal - teď brambory a za dvě hodiny maso - buď měl hlad, nebo byl podělanej, nebo se poblinkal nebo jenom křičel jako tur, že má prdíky.Kluk je nespavec, už v porodnici vydržel asi čtvrtý den života pět hodin v kuse vzhůru! Dneska, ve třech letech, chodí spát kolem 22 hodin, vstává ráno se sluníčkem, tj. v létě třeba taky v 5:30, ale naštěstí spí dvě hodiny odpoledne.
Předchozí