Ahoj,i ja jsem zazila neco podobneho.rodila jsem v olmiku na cisare.tehotenstvi super.cisar super.ale pak na sestinedeli horor!tropy rodila jsem v cervnu.narvana porodnice na pokoji silena cikanka.nejhorsi bylo zadna pomoc ja 32 let 1 dite..zlita potem,vubec jsem nespala ani na jipce chrapala tam pani,hruza.neslo mi kojit precitlivele bradavky ale tak do 3 dne ok.pak to prislo.blbe od zaludku a v den propusteni ja uz v civilu manzel shanel v globusu uz nutrilon apod to propuklo.dostala jsem paniku jak hrom.myslela jsem ze umiram ze skocim z okna nebo tak.strasne!odvedli me na psychinu prisla soc prac ze mala musi do kojenaku.babicka tchyne totalne selhala ze se neciti no hruza!po 3 dnech jsem byla doma ale nekojim,ten pocit je hrozny.nasadili antidepresiva no je to lepsi.pritel se mi o malou postaral ty 3 dny skvely chlap.uz bych to nechtela nikdy zazit.ahoj kamila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.