| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Co o nás prozradí dárky

Já si v skrytu duše přeji aby jsme byli všichni zdraví což je a bude vždycky na prvním místě.Mrzí mě jen, že dnes je to vše o penězích kdo komu a za kolik.Pro mě je to šílený stres peněz nazbyt nemám, co mám strkám do baráku.Pak když vidím, jak "skoropříbuzenstvo" kupuje samé drahé věci a ve velkém množství hrnou se mi jen slzy do očí.Né že bych nepřála dětem spoustu dárků, ale aby si je někdo takhle kupoval je hnus(a děti dokud nemají rozum jdou za těmi kdo jim dá nejnovější hračku atd.)Jen doufám, že až budu mít děti já, že je naučím tomu, že nejdražší dárky jsou o něčem jiném než o prachách a budou si to plně uvědomovat.Dnešní doba je přímo nechutná a jsem jen ráda, že nechodím už do školy a nemusím před třídou vyprávět co jsem dostala-jistě bych byla terčem posměchu dnešních "nevychovanců" bez kousku taktu.Jinak všem přeji mnoho štěstí a zdraví.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.