Natanelo, promiň, ale připadáš mi jako fanatická misionářka. Téměř do každé diskuze (alespoň do těch, které mě zajímají a čtu je) vkládáš příspěvky, kterými se snažíš obrátit nás ostatní na VÍRU PRAVOU.
Jak dlouho už jsi věřící? Kolik jsi toho přečetla z Bible? A jak s tebou vychází rodina a ostatní přátelé?
Proč se ptám? Protože jsem taky věřící a v době, kdy jsem Boha poznala, tak jsem se chovala přesně jako ty. Neustále jsem se snažila šířit svou "právě objevenou pravdu" dál a otravovala tím lidi, kteří o to nestáli.
Víra je jen tvoje věc. Pokud chceš někoho přesvědčit, tak to dělej příkladem, svým životem a ne takovými fanatickými kecy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.